Laminat profil, kvarts, hvite matte høyskap med push system, backsplash

Hos Husland er vi lidenskapelig opptatt av å skape kjøkkenløsninger som imøtekommer kundenes unike behov og ønsker. I dette blogginnlegget tar vi en nærmere titt på et spesielt kjøkkenprosjekt som kombinerer moderne detaljer og funksjonalitet på en elegant måte.

For dette kjøkkenet valgte kunden skuffer i laminat profil i fargen DAB CORTONA, som gir en elegant og moderne følelse til rommet. Laminatprofilen er ikke bare stilig, men også slitesterk og enkel å rengjøre. For å fullføre det moderne utseendet, ble ZUBAL-håndtak valgt. Disse håndtakene gir en subtil og minimalistisk estetikk som passer perfekt til kjøkkenets design.

Kvarts er kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot flekker og riper, og gir en jevn og elegant overflate for matlaging og servering.

Benkeplaten er en viktig del av ethvert kjøkken, og valget falt på Noble Supreme White, en kvarts benkeplate med et elegant og tidløst utseende. Kvarts er kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot flekker og riper, og gir en jevn og elegant overflate for matlaging og servering.

Laminat profil, kvarts, hvite matte høyskap med push system, backsplash
Elegant og funksjonelt kjøkken

For å oppnå en sømløs og minimalistisk estetikk, ble høyskapene valgt i en hvit matt finish med et praktisk push-system. Dette betyr at skapene åpnes med et lett trykk, uten behov for synlige håndtak. Denne funksjonen gir et rent og ryddig utseende til kjøkkenet samtidig som det gir enkel tilgang til oppbevaringsplassen.

Som et forebyggende tiltak mot vannsprut og samtidig legge til en stilig detalj, ble backsplashen valgt i herdet glass med en høyde på 60 cm. Dette beskytter veggen mot vannskader samtidig som det gir et moderne og lettstelt utseende.

Dette kjøkkenprosjektet er et eksempel på hvordan moderne detaljer og funksjonalitet kan kombineres for å skape et elegant og funksjonelt kjøkken. Fra skuffer i laminat profil og ZUBAL-håndtak, til benkeplate i Noble Supreme White og høyskap med push-system, er hvert element nøye valgt for å skape et kjøkken som er både stilfullt og praktisk. Med backsplash i herdet glass som en siste touch, blir dette kjøkkenet et imponerende og funksjonelt rom som vil glede eierne i mange år fremover.