Våre eksklusive

Kjøkken

Skreddersydde løsninger for optimalisering av plassen i ditt hjem

Vi hos Husland samarbeider med en trofast leverandør som har levert kvalitskjøkken til norske hjem siden 2004. Vi som kjøkkenleverandør vet godt at kjøkkenet for mange er det viktigste rommet i boligen.

Et kjøkken skal være funksjonelt, komfortabelt og tilpasset de behovene som kunden har til et velfungerende kjøkken, og derfor er vi opptatt av å møte kundenes forventninger slik at de får drømmene sine oppfylt. Dette er noe av det vi fokuserer mest på.

Vi vil gi faglige råd og levere kjøkken av god kvalitet. Bransjestandard er 16 mm på skrog og fronter, mens vår minimumsstandard er 18 mm hardpresset laminat.

Få et skreddersydd kjøkken etter dine ønsker 

Referanseprosjekter

Living Room

Kjøkken, rekkehus

Kunden ønsket nytt kjøkken for å modernisere utseende og i tilleggg få en praktisk løsning med god arbeidsplass og sittehjørne.

Kjøkken, rekkehus

Med et bredt utvalg av farger og materiale, skreddersyr vi kjøkken for enhver smak og ethvert behov

Kjøkken, Lørenskog

Kunden renoverte hele boligen, og ønsket et klassisk kjøkken med god og rikelig plass til oppbevaring. Granitt benkeplate og backsplash gjorde at hele kjøkkenet gir et solid og klassik uttrykk. Dette var kjøkkenleveranse nummer 4 til denne kunden.

Kjøkken med øy

Kunden renoverte hele stuen og kjøkkenet, og ønsket en klassisk stil men samtidig et særpreg. Kundens valg falt på vår populære laminat-type Dab Dublin. Resultatet ble et kjøkken med en unik farge som passet til resten av boligen. 

Bestill gratis befaring idag!

Loading...