Noen ord om

Husland

Kvalitetsarbeid og fornøyde kunder siden 2004

Med lidenskap
med lidenskap for vårt felt

Om Husland

Husland er et firma som spesialiserer seg på skreddersydde kjøkken og garderobeløsninger. Siden 2004 har vi levert omtrent 2000 kjøkken og 1000 garderober til våre kunder. Vår stolthet ligger i å levere produkter av høy kvalitet og å tilby ypperste kundeservice.

Vårt dedikerte team av eksperter er alltid klare til å veilede og assistere kundene gjennom hele prosessen, fra design og planlegging til installasjon. Vi er opptatt av å lytte til kundens ønsker og behov, og strekker oss langt for å oppfylle deres forventninger.

Våre leveranser av skreddersydde kjøkken og garderober har blitt anerkjent for sin høye kvalitet, noe som har resultert i mange positive tilbakemeldinger og anbefalinger fra våre fornøyde kunder. Vi er stolte av vår evne til å skape funksjonelle og estetisk tiltalende løsninger som passer inn i ethvert hjem.

Husland fortsetter å være en pålitelig leverandør av skreddersydde kjøkken og garderobeløsninger, og vi ser frem til å fortsette å oppfylle kundenes drømmer om et vakkert og funksjonelt hjem.

Ta kontakt

3000+

Gjennomførte prosjekter

2000+

Fornøyde kunder

1

Mottatte priser

19

År med suksess

Vårt team

Møt vårt team

Med ekspertise, lidenskap for godt håndverk og evne til å skape unike og funksjonelle løsninger som passer perfekt med dine behov og ønsker.

Sam Smith

Lead Interior Designer

Diane Banks

Interior Decorator

Mike Straut

Interior Designer

Samarbeidspartnere